Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Floriaan, advies- en ingenieursbureau op het gebied van brandveiligheid, is overgenomen door SGS. De partijen troffen elkaar op het juiste moment en besloten de krachten te bundelen. Een sterke aanvulling binnen de SGS-groep.

Fire Safety Equipment

Waarom Floriaan en SGS?
Floriaan zocht een partij die de continuïteit en kwaliteit van Floriaan kan waarborgen. Een partner die het krachtveld begrijpt waar Floriaan en zijn klanten in verkeren. Deze partner werd gevonden in SGS. Floriaan vult op zijn beurt de bestaande SGS-diensten op het gebied van vastgoed en brandveiligheid mooi aan. Bovendien levert Floriaan diensten aan doelgroepen waar SGS veel affiniteit mee heeft, zoals de industrie en de vastgoedmarkt.


Complementair in brandveiligheid
Met de toevoeging van Floriaan aan de SGS-familie, is het pakket aan diensten op het gebied van brandveiligheid flink uitgebreid. De diensten van Floriaan zijn complementair aan de brandveiligheidsdiensten van SGS. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers nog beter en meer compleet ondersteunen in alle mogelijke brandveiligheidsvraagstukken. Wij kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Investeerders: Toby Reeks
Investor Relations
t: +41 79 641 83 02

Media: Daniel Rufenacht
Corporate Communications & Sustainability
t: +41 78 656 94 59