Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Duurzame productie en producten zijn de toekomst. Dit geldt ook voor de sierteeltsector. Royal FloraHolland vraagt al hun aanvoerders om digitale milieuregistratie te voeren en een milieucertificaat te behalen. Het verkrijgen van een milieucertificaat bestaat uit drie stappen: selecteren, registreren en certificeren.

SGS is wereldwijd actief in meerdere sectoren en ook in de internationale tuinbouw met onder andere GLOBALG.A.P., GRASP, PlanetProof en Groen Label Kas certificering. Onze Agro-afdeling in Spijkenisse heeft verspreid over Nederland 12 gespecialiseerde tuinbouwauditoren. Het certificatieschema GLOBALG.A.P. is ontstaan vanuit de supermarktketens en heeft wereldwijd 210.000 gecertificeerde bedrijven in 135 landen.

Via het aanvraagformulier zet u de eerste stap richting een milieucertificaat. Na acceptatie van de offerte meldt SGS uw bedrijf aan op de GLOBALG.A.P-database. Dit is de eerste stap om te voldoen aan de eis van Royal FloraHolland. Daarnaast meldt u zich aan bij een door GLOBALG.A.P goedgekeurde registratieleverancier (FMS), in Nederland bij GreenlinQdata. Na twaalf maanden komen wij langs voor een controle. In de offerte worden de opties voor certificering nader toegelicht. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-214 3290 of nl.ppc@sgs.com. Wij staan voor u klaar.