Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Omgaan met gevaarlijke goederen en bloedmonsters voor ziektebestrijding is iets dat we elke dag doen. Onze experts van Biologistics hebben de kennis om dit soort zendingen zoals bloedsamples en vaccins naar alle uithoeken van de wereld te helpen distribueren.

De COVID-19 vaccins die op droogijs verstuurd moeten worden, vallen voor transport in de categorie “gevaarlijke stoffen”. Coronavaccins kunnen met onze expertise op het gebied van droogijs zendingen veilig verstuurd worden en de gewenste instanties bereiken. Verschillende academische ziekenhuizen in Nederland maken dagelijks gebruik van de expertise van SGS.

 

We staan klaar om expediteurs te helpen met de distributie van vaccins door middel van een reeks gespecialiseerde diensten. Deze diensten zijn essentieel om een efficiënte en snelle distributie van de vaccins wereldwijd te garanderen.

Een overzicht van producten & diensten waarbij SGS u kan assisteren:

  • Leveren droogijs (op verpakkingsniveau en koel containers);
  • Leveren data loggers;
  • Leveren temperatuur gecontroleerde verpakkingen;
  • Uitvoeren checks (correcte etikettering, verpakking).

Wilt u meer weten over het veilig transporteren van COVID-19 vaccins? Neem dan contact op met onze salesafdeling via email nl.dgcc.sales@sgs.com of telefonisch via +31 (0) 882145865.