Contact

Waar bent u naar op zoek?

Wij dragen bij aan veilig transport van het COVID-19 vaccin

February 24, 2021
corona vaccin 344x252

Omgaan met gevaarlijke goederen en bloedmonsters voor ziektebestrijding is iets dat we elke dag doen. Onze experts van Biologistics hebben de kennis om dit soort zendingen zoals bloedsamples en vaccins naar alle uithoeken van de wereld te helpen distribueren.

De COVID-19 vaccins die op droogijs verstuurd moeten worden, vallen voor transport in de categorie “gevaarlijke stoffen”. Coronavaccins kunnen met onze expertise op het gebied van droogijs zendingen veilig verstuurd worden en de gewenste instanties bereiken. Verschillende academische ziekenhuizen in Nederland maken dagelijks gebruik van de expertise van SGS.

We staan klaar om expediteurs te helpen met de distributie van vaccins door middel van een reeks gespecialiseerde diensten. Deze diensten zijn essentieel om een efficiënte en snelle distributie van de vaccins wereldwijd te garanderen.

Een overzicht van producten & diensten waarbij SGS u kan assisteren:

  • Leveren droogijs (op verpakkingsniveau en koel containers);
  • Leveren data loggers;
  • Leveren temperatuur gecontroleerde verpakkingen;
  • Uitvoeren checks (correcte etikettering, verpakking).

Wilt u meer weten over het veilig transporteren van COVID-19 vaccins? Neem dan contact op met onze salesafdeling via email nl.dgcc.sales@sgs.com of telefonisch via +31 (0) 882145865.

Verwante nieuws

World Map Showing Connections 1600px
Business nieuwsJune 10, 2021

Uitdagend coatingonderzoek aan zeven beweegbare bruggen

In opdracht van de Provincie Zuid-Holland bereidde advies- en ingenieursbureau Antea Group Nederland periodiek onderhoud voor aan zeven beweegbare bruggen over het Merwedekanaal. Om inzicht te krijgen in de conditie van alle installaties en conserveringssystemen werd SGS ingeschakeld
main feature modern office building 684px
Business nieuwsMarch 22, 2021

Grote publieke gebouwen behoeven constructieve veiligheidsbeoordeling

Ingenieursbureau ABT en inspectie- en adviesbureau SGS INTRON zoeken de samenwerking op voor de beoordeling van de constructieve veiligheid van grote publieke gebouwen. We zetten ons gezamenlijk in om de veiligheid te vergroten, grote incidenten te vermijden en te voorkomen dat bedrijven langdurig gesloten raken door grootschalige schadegevallen en calamiteiten.
main feature cargo ship in harbor
Business nieuwsOctober 19, 2020

Product Verificatie van Conformiteit voor export naar Haïti

Vanaf 1 oktober 2020 is een Product Verification of Conformity (PVoC) verplicht bij export van goederen naar Haïti. Dit betekent dat de door u geëxporteerde goederen moeten voldoen aan de technische reguleringen en standaarden van het Ministerie van Economie en Financiën in Haïti.
std unloading container ship
Business nieuwsJuly 13, 2020

FASAH systeemintegratie met SASO SABER Online systeem

Per 1 juli is de douane inklaringsportal FASAH gekoppeld aan de SASO SABER portal, met als doel het aanscherpen van de controle of goederen voldoen aan SASO gerelateerde standaarden.

Gerelateerde Nieuws

  • SGS Nederland B.V.

Douglassingel 25,

, 1119 MC,

Schiphol, Nederland