Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Een uniek moment voor Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Voor het eerst is er een certificaat verstrekt voor het restaureren van historisch beton op basis van URL 4005.

SGS INTRON heeft na een positieve beoordeling op donderdag 10 juni het eerste certificaat op basis van URL 4005 voor het restaureren van historisch beton uitgereikt aan Vogel B.V. locatie Zwijndrecht. Dit betekent dat Vogel B.V. voldoet aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van het repareren van historisch beton.

Wat houdt URL 4005 in?
URL 4005 beschrijft de borging van uitvoering bij betonrestauratie en realisatie van monumenten door gespecialiseerde aannemers. De richtlijn sluit goed aan bij certificering voor onder meer BRL 3201 Reparatiewerkzaamheden aan beton.

Licentieovereenkomst van SGS met Stichting ERM
SGS INTRON Certificatie heeft sinds eind 2020 een licentieovereenkomst met Stichting ERM. De stichting focust zich op de kwaliteit bij onderhoud, restauratie en verduurzaming van monumenten. Daarnaast beheren en beoordelen ze hieraan gerelateerde richtlijnen. Wanneer gebruikt wordt gemaakt van ERM-erkende bedrijven, is men verzekerd van specialistische kennis en kunde in de monumentenzorg.

Neem contact op met Jeroen Pos voor meer info over de certificatiemogelijkheden of bel 088 – 214 51 33.

Bekijk deze link voor het nieuwsbericht van Vogel B.V locatie Zwijndrecht.