Contact

Waar bent u naar op zoek?

Renovatie petroleum laboratorium Spijkenisse

January 18, 2022
Renovatie Petrolab Spijkenisse 344x252

Ruim 25 jaar geleden werd het huidige Oil, Gas & Chemicals laboratorium gebouwd. In de afgelopen jaren heeft de afdeling Natural Resources een aanzienlijke groei doorgemaakt en is er in 2017 een vleugel van drie verdiepingen aangebouwd waarin het huidige chemie – en analytisch laboratorium zich bevinden. Het afgelopen jaar was het tijd om te starten met de volledige renovatie van het petroleum laboratorium.

Naast dat dit laboratorium de meest betrouwbare en snelste turnaround tijden in de industrie levert, is het voor SGS het belangrijkste onze analisten een prettige en veilige werkomgeving hebben. SGS heeft voor deze verbouwing de handen ineen geslagen met de laboratoriuminrichter Vinitex. Vinitex is specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van laboratoriummeubilair en zuurkasten. Samen met het SGS design team is de verbouwing grondig aangepakt en het resultaat mag er zijn!

Renovatie
Speciaal voor SGS zijn custom-made flowkasten gebouwd die perfect passen op de laboratoriumtafels en voorzien zijn van individuele afzuiging. Daarnaast is er geïnvesteerd in de modernste apparatuur en heeft het laboratorium een industriële uitstraling. Uiteraard hebben de verschillende delen in het laboratorium de SGS branding gekregen. Het eindresultaat is te bekijken op de foto onderaan de pagina. 

Toekomstplannen
We zijn er nog niet! In 2022 gaat de modernisering verder zodat klanten en medewerkers verzekerd blijven van de best in class service en bijbehorende arbeidsomstandigheden.

Bent u benieuwd wat voor analyses wij uitvoeren? U kunt alle analyses vinden via deze link. Wilt u meer weten over deze verbouwing of heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met Michael van Steenwijk via mail of telefonisch via +31 (0)88 21 43 333.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Wil je ook werken in een goede en veilige werkomgeving en zie je jouw toekomst als analist bij SGS? Wij hebben een vacature openstaan voor een 
Chemisch Analist in het petroleum laboratorium.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Melissa Schouten
via mail of telefonisch via +31 (0)88 21 43 026.
  • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland