Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Opleiding en trainingen over gevaarlijke goederen van SGS – zorg ervoor dat uw personeel over de nodige kennis beschikt om veilig te kunnen werken met gevaarlijke goederen.

Medewerkers die gevaarlijke goederen behandelen en verzenden moeten de nodige veiligheidsvoorschriften kennen. Onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance biedt opleiding- en trainingsmogelijkheden aan waarmee uw medewerkers onmisbare kennis opdoen over het veilig werken met gevaarlijke goederen.

Waarom kiezen voor de opleiding- en trainingsmogelijkheden over werken met gevaarlijke goederen van SGS?

Wij geven opleidingen over het klaarmaken van zendingen voor luchtvracht (IATA), wegvervoer (ADR) en vervoer over zee (IMO).

Onze opleidingen maken medewerkers bewust van het belang van een veilige omgang met gevaarlijke goederen en laat hen toe de nodige professionele vaardigheden te ontwikkelen, waaronder:

  • Functiespecifieke ADR
  • IATA categorie 6

Wij bieden ook gespecialiseerde cursussen aan, zoals:

  • Veilig omgaan met en opslaan van gevaarlijke goederen (PGS 15)
  • Omgaan met en verzenden van radioactieve stoffen
  • Lithiumbatterijen

Om ervoor te zorgen dat de vaardigheden van uw medewerkers op peil blijven, bieden we verplichte opfriscursussen aan. Deze zijn beschikbaar voor het volledige cursusaanbod.

Betrouwbare opleidingen over gevaarlijke goederen door een toonaangevend opleidingsinstituut

Als internationaal en toonaangevend opleidingsinstituut bouwen we voort op jarenlange internationale ervaring. Onze cursussen worden gegeven door deskundige, ervaren opleiders.

Wilt u graag meer weten over onze opleidingen voor werken met gevaarlijke goederen? Raadpleeg onze catalogus of contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons