Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Operationele diensten voor gevaarlijke goederen en ladingen – zorg dat u aan de voorschriften voor het vervoer en de opslag van gevaarlijke goederen voldoet.

Bent u betrokken bij het vervoer en de opslag van gevaarlijke goederen? Dan moet u zich houden aan complexe wetten en voorschriften die van toepassing zijn op het klaarmaken van zendingen, alsook de regelingen voor het vervoer en de opslag van deze goederen. Onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance helpt u ervoor te zorgen dat uw zendingen van gevaarlijke goederen aan alle geldende voorschriften voldoen.

Als houder van de E-licentie van het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Milieu kunnen wij optreden als afzender voor uw zendingen. Zo nemen wij de verantwoordelijkheid over voor de verpakking, etikettering, markering en documentatie. Vertrouwt u de verwerking en de voorbereiding van uw zending met gevaarlijke goederen aan ons toe? Dan nemen wij bij het ondertekenen van de aangifte van gevaarlijke goederen de verantwoordelijkheid voor de naleving van de voorschriften op ons.

Onze dienstverlening omvat:

  • De voorbereiding en afhandeling van zendingen met gevaarlijke stoffen
  • De opslag van gevaarlijke goederen
  • Het vervoer en de verzending door de lucht, over zee of over de weg
  • Decanteren: Het ompakken en omgieten van gevaarlijke stoffen
  • Het scannen van luchtvracht
  • Het behandelen en vervoeren van zendingen met diagnostische en infectieuze stoffen
  • Het beheer van monsters

Wij beheren faciliteiten op vaste locaties in Nederland en België. Daarnaast kan ons team van mobiele deskundigen bij u ter plaatse komen om te garanderen dat uw zendingen correct worden verpakt en over conforme documentatie beschikken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.