Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Gevaarlijke goederen verzendklaar maken – zorg ervoor dat uw zendingen met gevaarlijke goederen aan alle geldende voorschriften voldoen.

Zendingen met gevaarlijke goederen moeten voldoen aan complexe wetten en voorschriften inzake verpakking, etikettering, markering en documentatie. Het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot vertragingen en bijkomende kosten voor uw onderneming. Onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance helpt u deze risico’s te verkleinen door uw zending met gevaarlijke goederen over te nemen en ervoor te zorgen dat de relevante wetten en voorschriften worden nageleefd.

Waarom SGS inschakelen voor het verzendklaar maken van uw gevaarlijke goederen?

Wij beschikken over een certificaat van het Nederlandse ministerie om als afzender op te treden bij de verzending van gevaarlijke goederen. Onze grondig opgeleide deskundigen blijven voortdurend op de hoogte van de recentste regelgeving. Ze zorgen ervoor dat uw zendingen aan de voorschriften voldoen en dat uw orders snel en vlot worden uitgevoerd. De meeste orders zijn binnen één werkdag verzendklaar.

Onze kantoren en magazijnen bevinden zich op strategische locaties bij de internationale luchthavens van Amsterdam en Brussel, in de buurt van andere regionale luchthavens en in Spijkenisse - in het hart van de haven van Rotterdam. Daardoor kunnen we snel reageren op uw vragen. Daarnaast nemen we op uw verzoek het vervoer van en naar onze vestigingen voor onze rekening. We helpen u ook bij het uitbesteden van het vervoer naar onze vestigingen, en kunnen onze diensten inhouse bij u aanbieden.

Luchtvrachtzendingen

Luchtvrachtzendingen van gevaarlijke goederen moeten voldoen aan de door de ICAO (Internationale Burgerluchtvaartorganisatie) vastgestelde wetten en voorschriften, alsook aan de onderliggende regelgeving inzake gevaarlijke goederen van de Internationale Luchtvaartassociatie (IATA). Daarnaast is in Nederland de Luchtvaartwet van toepassing. Onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance zorgt ervoor dat uw zendingen aan alle voorschriften voldoen. Dankzij onze E-licentie kunnen wij uw zending met gevaarlijke goederen verpakken, etiketteren en documenteren en de rol van afzender op ons nemen. Op die manier worden wij aansprakelijk voor de zending.

Ongeëvenaarde ervaring in inspectie- en bemonsteringsdiensten

SGS biedt een wereldwijd netwerk van grondig opgeleide inspecteurs en monsternemers. Wij beschikken over de nodige expertise om ervoor te zorgen dat uw zendingen aan de lokale en internationale normen en aan de specificaties van uw klant voldoen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over het verzendklaar maken van gevaarlijke goederen.

Contacteer ons