Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Opslag van gevaarlijke goederen door SGS – zorg ervoor dat u aan de geldende voorschriften voor de opslag van gevaarlijke goederen voldoet.

Opslagruimten voor gevaarlijke goederen moeten voldoen aan de voorschriften uit de Nederlandse Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS 15). Onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance biedt opslagruimten aan die voldoen aan alle PGS 15-voorschriften.

Waarom kiezen voor opslag van gevaarlijke goederen door SGS?

Ons speciaal voor gevaarlijke stoffen ontwikkelde wearhousemanagement systeem optimaliseert de voorraad die kan worden opgeslagen en beperkt de risico's tot een minimum. Wij organiseren uw specifieke opslagbehoeften en zorgen er tegelijkertijd voor dat u 100% voldoet aan de PGS 15-voorschriften.

Niet enkel slaan wij uw gevaarlijke goederen op, we kunnen er ook voor zorgen dat uw zendingen worden verpakt, geëtiketteerd en gedocumenteerd in overeenstemming met de geldende wetten en voorschriften. Indien nodig regelen we ook het vervoer van uw zending naar de eindbestemming.

Ongeëvenaarde ervaring in inspectie- en bemonsteringsdiensten

SGS biedt een wereldwijd netwerk van grondig opgeleide inspecteurs en monsternemers. Wij beschikken over de nodige expertise om ervoor te zorgen dat uw zendingen aan de lokale en internationale normen en aan de specificaties van uw klant voldoen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over de opslag van gevaarlijke goederen.