Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Mobiele deskundigen en incompany mogelijkheden van SGS – profiteer op uw eigen locatie van gespecialiseerde diensten voor gevaarlijke goederen.

U kunt kosten en tijd besparen door gevaarlijke goederen bij u ter plaatse verzendklaar te laten maken. Indien de omstandigheden op uw locatie dit toelaten, komen de specialisten van onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance uw gevaarlijke goederen ter plaatse verpakken of herverpakken. Ze maken uw zendingen verzendklaar en zorgen ervoor dat deze aan alle geldende vervoersvoorschriften voldoen.

Waarom kiezen voor de mobiele deskundigen en incompany mogelijkheden van SGS?

Onze mobiele deskundigen zorgen ervoor dat uw gevaarlijke goederen aan alle vervoersvoorschriften voldoen. Indien u dat wenst, voorzien wij dat zij dagelijks op vaste tijdstippen bij u langskomen. In sommige gevallen kunnen wij onze specialisten zelfs permanent ter beschikking stellen van uw bedrijf.

Ongeëvenaarde ervaring in inspectie- en bemonsteringsdiensten

SGS biedt een wereldwijd netwerk van grondig opgeleide inspecteurs en monsternemers. Wij beschikken over de nodige expertise om ervoor te zorgen dat uw zendingen aan de lokale en internationale normen en aan de specificaties van uw klant voldoen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze mobiele deskundigen en incompany mogelijkheden voor het verpakken en verzenden van gevaarlijke goederen.

Contacteer ons