Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Gespecialiseerd materiaal om veilig te werken met gevaarlijke goederen en ladingen – zorg ervoor dat uw werknemers over het juiste materiaal beschikken om gevaarlijke goederen veilig te behandelen en verpakken.

Uw werknemers werden opgeleid om veilig te werken met gevaarlijke goederen, u beschikt over een vergunning voor gevaarlijke goederen en u stelde de juiste procedures vast. Uitstekend, want voortaan kunnen uw werknemers zelf gevaarlijke goederen behandelen - echter op voorwaarde dat zij over de juiste UN-gekeurde verpakkingen, gevarenetiketten en brandwerende opslagruimten beschikken. Onze afdeling Dangerous Goods & Cargo Compliance levert apparaten, materialen en gereedschappen die geschikt zijn voor het werken met en verzenden van gevaarlijke goederen.

Waarom kiezen voor gespecialiseerd materiaal van SGS?

Wij bieden allerhande producten aan voor de opslag, verpakking, markering, etikettering en documentatie van zendingen met gevaarlijke goederen.

Wij leveren:

  • UN-gekeurde verpakkingsmaterialen
  • Gevarenetiketten (ICAO, ADR, IMO)
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Materiaal voor veilige opslag
  • Materiaal voor veilig opruimen
  • Brandbeveiligingsmateriaal
  • Handboeken over wetten en voorschriften, zoals de IATA DGR, de IMDG-code en ADR-boeken
  • Documenten

Al onze materialen voldoen aan de wettelijke vereisten en zijn beschikbaar aan een redelijke prijs. Onze producten worden grondig getest. Heel wat van deze producten worden bovendien door onze eigen medewerkers gebruikt.

Bezoek onze webshop of contacteer ons voor meer informatie.

Ongeëvenaarde ervaring in inspectie- en bemonsteringsdiensten

SGS biedt een wereldwijd netwerk van grondig opgeleide inspecteurs en monsternemers. Wij beschikken over de nodige expertise om ervoor te zorgen dat uw zendingen aan de lokale en internationale normen en aan de specificaties van uw klant voldoen.

Bezoek onze webshop voor de aankoop van gespecialiseerde materialen, of contacteer ons voor meer informatie.

 

Contacteer ons