Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Door onnauwkeurige metingen worden olie- en gasbedrijven blootgesteld aan het risico op grote financiële verliezen, zoals in de verkennings-, productie- of distributiefase.

Met diensten voor de ijking van meetinstrumenten van SGS bent u verzekerd van de hoogste mate van meetnauwkeurigheid, waardoor onzekerheden over metingen minder worden. Door de ijking van meetapparatuur kunt u fouten en verkeerde metingen voorkomen.

Van productiefaciliteiten, zowel on- als offshore, tot distributiepijpleidingen, opslagfaciliteiten, tankers en olieraffinaderijen, en van terminals tot landdistributiesystemen, dynamische meetinstrumenten zijn cruciaal om de hoogst mogelijke dynamische meetnauwkeurigheid te bereiken. De experts van SGS werken samen met uw facilitair en managementpersoneel en bieden ijking van apparatuur die voldoet aan de verplichte normen. Wij helpen u bij het garanderen van de meetnauwkeurigheid en de ijking van alle primaire, secundaire en tertiaire instrumenten.

Waarom SGS?

Onze experts hebben vele jaren ervaring in de industrie en hebben kennis van alle soorten meterijkingen, samen met een brede reeks internationale meetreferentiestandaarden. Via ons wereldwijde netwerk kunnen we u een uitgebreide reeks vaste kabelleidingen en mobiele gasmeterklokken, volumetrische, massa- en gravimetrische ijkingssystemen bieden, samen met geijkte referentiehoofdmeters, die gebruikt kunnen worden voor een brede reeks koolwaterstofproducten.
 
Bel ons vandaag nog om te bespreken hoe de ijking van meetinstrumenten door SGS uw bedrijf kan ondersteunen.

Contacteer ons