Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Het SGS Gas Technical Center is een belangrijke faciliteit die het hart van onze industriële gasactiviteiten vormt en ons in staat stelt om geïntegreerde oplossingen aan klanten over de hele wereld aan te bieden.

In welke landen u ook actief bent en hoe afgelegen uw faciliteiten ook zijn, wij hebben de mogelijkheid om u op locatie van dienst te zijn en u de technische assistentie te verlenen die u nodig heeft. De reputatie van ons team in België is die van een gevestigde marktleider in deze snel groeiende sector.

Wij bieden:

  • Liquefied natural gas (LNG)-diensten: Wij bieden u een alles omvattend technisch LNG-dienstenpakket aan dat een breed scala van productie-, meet-, analyse- en verificatiediensten, condensatie- en verdampingsdiensten, kalibratie en training omvat.
  • Gezien de recente groei van LNG als marktsegment en de unieke eisen aan de gespecialiseerde supply chain infrastructuur, de schepen en de termijnverbintenissen, bieden wij ook voor dit segment ondersteunende diensten op contractbasis aan. Wij werken samen met de onderhandelende partijen om alle specificaties met betrekking tot de eigendoms- en verantwoordelijkheidsoverdracht te formuleren en te beoordelen, zoals beschreven in de meet- en testparagraaf van de SPA.
  • Vloeibaar petroleumgas (LPG) en diensten voor chemische gassen: Wij kunnen uw activiteiten ondersteunen door adviezen te geven over aandachtspunten bij transacties en contract, het opstarten en problemen met hoeveelheden en kwaliteit. Wij kunnen ook assistentie bieden bij audits en trainingen in gastechniek en bij de ontwikkeling van competenties.

Waarom SGS?

Met SGS als uw partner heeft u toegang tot een ongeëvenaard wereldwijd netwerk met capaciteiten en technische knowhow die gebaseerd zijn op meer dan 30 jaar ervaring in de gasindustrie, en met een specifieke expertise in Liquified Natural Gas (LNG), Liquid Petroleum Gas (LPG) en andere chemische gassen, waaronder butaan, propaan en LPG-menggas voor verwarmingsdoeleinden.

Lees hier hoe het Gas Technical Center van SGS u in uw bedrijfsvoering kan ondersteunen.