Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

LNG is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grondstof die verhandeld wordt op de spotmarkt. Nu de publieke opinie en de betrokkenheid bij het milieu de energieproductie steeds verder in de richting van schonere brandstoffen pushen en projecten op het gebied van schaliegas en kolen-naar-gas (CTG) van de grond beginnen te komen, zal de spothandel in LNG ook exponentieel groeien.

Een accurate kwantiteitsmeting is cruciaal in de wereldwijde handel van LNG. De complex vloeibaarmakings- en hervergassingsprocessen vereisen dat alle volumes met precisie worden gemeten. De LNG-overdrachts- en handelsinspectiediensten van SGS zorgen dat u over betrouwbare gegevens beschikt ter ondersteuning van fiscale metingen en risicobeheer, waardoor systematische doorvoerverliezen worden voorkomen bij het transport van gasladingen, ongeacht het type vaartuig dat ingezet is voor een bepaald traject.

Het belang van LNG-handelinspectie

De grote verscheidenheid aan handelsvoorwaarden in LNG-contracten, met inbegrip van de variabiliteit van de energieberekeningsvoorwaarden, analysemethoden en monsterafnameprocedures, werken alle samen om, wat op het eerste gezicht een simpele handelsberekening lijkt, tot een zeer ingewikkelde taak te maken. SGS kan de voorwaarden die zijn overeengekomen voor een bepaalde transactie, op een objectieve en eerlijke manier interpreteren en toepassen.

Het complex samenstel van vloeibare en hervergaste ladingen vereist ervaren en deskundig personeel om ervoor te zorgen dat de contractvoorwaarden correct worden gebruikt en dat alle partijen het vereiste niveau van zekerheid en transparantie in de handel hebben.

Waarom SGS?

SGS is een wereldleider in de inspectie en validatie van alle soorten LNG-vervoersmiddelen. Via ons wereldwijde netwerk leveren wij goed opgeleide en ervaren inspecteurs die over state-of-the-art apparatuur beschikken.

Ontdek hoe de overdrachtinspectiediensten van SGS u helpen een optimale meetnauwkeurigheid voor uw LNG-ladingen te realiseren.