Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Bij SGS weten we dat uw concurrentievermogen afhankelijk is van de mogelijkheid om nauwkeurig onderzochte procucten op de LNG-markt te brengen.

Als deze producten betrouwbaar en binnen een korter tijdsbestek getest kunnen worden, geeft u dat een cruciale voorsprong op de concurrentie.

Onafhankelijke validatie dat de analytische middelen die gebruikt worden correct werken, goed gekalibreerd zijn en juist gebruikt zijn, vormt de basis van succesvolle levering van ladingen. Er ontstaan maar al te vaak geschillen omdat de eenvoudige validatiestep overgeslagen of genegeerd is tijdens een, door zijn aard, unieke gebeurtenis.

Als de actie is uitgevoerd, bestaat niet langer de mogelijkheid het online testen te volgen, waar zoveel van af hangt. Het is eenvoudigweg goed risicobeheer om te zorgen dat iedere keer dat een lading onderweg is, validatie wordt uitgevoerd, zodat de cijfers over de lading onafhankelijk gecontroleerd kunnen worden.

Laboratoriumvalidatiediensten voor de LNG-industrie

Bij SGS hebben we jarenlange ervaring in Q&Q-bepaling in de LNG-industrie. Onze ervaring heeft uitgewezen dat het merendeel van de geschillen ontstaan door problemen met monsterneming en analyse. Om uw belangen zo goed mogelijk te beschermen, bieden we een brede reeks laboratoriumdiensten, waaronder:

  • Getuigenissen van derden van monsteranalyse door ervaren laboratoriumpersoneel
  • Monsteranalyse (bijv. momentopnamen, opnamemonsters). SGS heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria die gecertificeerd zijn voor het testen van aardgasmonsters die deelnemen aan interne en externe correlatieactiviteiten om te zorgen dat het hoogst mogelijke serviceniveau behouden wordt.  
  • Met onze uitgebreide ervaring in verschillende monsternemings- en analysemethoden die op dit moment in gebruik zijn in de LNG-industrie, kunnen we uw monster- en analyseactiviteiten controleren en becommentariëren om te zorgen dat alle testen en analyses uitgevoerd worden in conformiteit met de nieuwste industrienormen (bijv. ISO 8943 of GPA 2261) en in conformiteit met contractuele overeenkomsten. 
  • SGS heeft een wereldwijd netwerk van meer dan 600 laboratoria. Aan de hand van onze ervaring hebben we volledige labs kunnen opzetten en uitbaten bij verschillende LNG-terminals en kunnen we LNG-analyses uitvoeren naast andere benodigde analyses, waaronder milieutesten. Voor nieuwe terminals kunnen onze experten het ontwerp en de implementatie van het monstersysteem controleren en de functionaliteit ervan optimaliseren, zoals de link naar en de configuratie van de GC.

Waarom SGS?

Bij SGS draait het allemaal om innovatie. Met behulp van de beste technologie bieden we verschillende diensten waarmee u binnen de omvang van uw contract risico's kunt beheren en prestaties kunt optimaliseren.

Veel bedrijven werken al naar volle tevredenheid samen met SGS. Als u ook verschillende aspecten in uw contract of project wilt optimaliseren, kunnen wij als consultant een schriftelijke mening opstellen en bespreken met daarin de voordelen en kosten van laboratoriumtesten, inclusief de mogelijkheid van outsourcing. We stellen vervolgens samen met u een gereviseerd plan op dat uw algemene project extra waarde biedt en optimaliseert.