Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Bij SGS weten we dat uw concurrentievermogen afhankelijk is van de mogelijkheid om nauwkeurig onderzochte procucten op de LNG-markt te brengen.

Wij bieden specifieke ondersteuningsdiensten waarmee u een online analyse kunt instellen of verbeteren of het resultaat ervan kunt optimaliseren.

Deze diensten kunnen door de klant als eenmalige dienst ingezet worden als consultancydienst of als reguliere controle- en doorlopende LEAN-verbeteringsdienst. Omdat er voortdurend nieuwe technologieën en apparatuur op de markt komen, is een regelmatige controle een essentieel onderdeel van beste praktijken. 

Herziening en opmerkingen analyse

Om uw klanten te helpen om te gaan met de grote verscheidenheid aan standaards en normen die in gebruik zijn in verschillende contracten en verschillende fysieke installaties voor monsterneming, hebben we een reeks kalibratie-, validatie- en probleemoplossingsdiensten ontwikkeld voor LNG-analyse. Deze diensten zijn gericht op zowel veelgebruikte methoden die zijn gepubliceerd door GPA, ISO en vergelijkbare instellingen als op intern ontwikkelde methoden, methoden ingesteld door nationale regelgevende instellingen of specifieke methoden voor bepaalde contracten.

Onderhoud van analyseprogramma's

SGS heeft uitgebreide ervaring in het controleren, auditeren en onderhouden van online analyseprogramma's om zo de prestaties te optimaliseren en de procesintegriteit te behouden. Deze informatie is van onschatbare waarde bij het direct meten van parameters die gebruikt worden om de koolwaterstofwaarde te bepalen en hoeveelheid producten bij eigendomsoverdracht.

Ter ondersteuning van onze controleactiviteiten kunnen we ook routineonderhoud, kalibratie en reparatie van online gaschromatografen uitvoeren.

Verificatie online monsterneming

De meeste geschillen over toewijzing en kwaliteit ontstaan door meningsverschillen over de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de gebruikte monstermethoden tijdens een bepaalde fase van de logistieke keten. Gezien de snelle uitbreiding van LNG op internationale schaal en de verscheidenheid van hardware, software en contractuele clausules die in gebruik zijn, komen dergelijke geschillen steeds vaker voor. Omdat spotladingen steeds meer voorkomen, zal ook het aantal geschillen toenemen. SGS biedt haar partners verschillende diensten aan, waaronder ontwerpconsultancy, operationele audits, technische controle en validatieactiviteiten op locatie van monstercycli en monsterprogramma's.

Waarom SGS?

Bij SGS draait het allemaal om innovatie. Met behulp van de beste technologie bieden we verschillende diensten waarmee u binnen de omvang van uw contract risico's kunt beheren en prestaties kunt optimaliseren.

Veel bedrijven werken al naar volle tevredenheid samen met SGS. Als u ook verschillende aspecten in uw contract of project wilt optimaliseren, kunnen wij als consultant een schriftelijke mening opstellen en bespreken met daarin de voordelen en kosten van laboratoriumtesten, inclusief de mogelijkheid van outsourcing. We stellen vervolgens samen met u een gereviseerd plan op dat uw algemene project extra waarde biedt en optimaliseert.