Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Het beheer van laboratoria is geen gemakkelijke opgave als dat niet uw dagelijkse werk is. Om te beginnen vereisen laboratoria regelmatige en significante investeringen.

Zij vereisen bovendien zeer speciale software voor de verwerking van de grote hoeveelheden ruwe gegevens die verzameld en vastgelegd moeten worden. Bovendien willen uw klanten weten dat uw labactiviteiten aan de nieuwste QSHE-voorschriften voldoen en dat u de naleving van de wet kunt aantonen door onafhankelijke accreditaties.

Met SGS als uw partner kunt u uw monsteranalyses uitbesteden aan één van meer dan 600 laboratoria. Het inschakelen van SGS om uw laboratorium te beheren en exploiteren (op een raffinaderij, fabriek of terminal) is een concept dat zich in de praktijk bewezen heeft en u in staat stelt om uw aandacht gevestigd te houden op uw kernactiviteiten, terwijl u deze activiteiten uitbesteed aan een geaccrediteerde marktleider.

Waarom gebruik maken laboratorium management van SGS?

  • U krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk van analysespecialisten en geavanceerde laboratoriumfaciliteiten over de hele wereld.
  • Vermijd de noodzaak om te investeren in laboratoriumuitrusting en speciale software 
  • Reduceer uw personeelsbehoefte
  • Verhoog het vertrouwen dat klanten in u stellen door de onafhankelijke SGS-certificaten die u met uw producten kunt meeleveren.

Ontdek hoe laboratorium management van SGS uw bedrijfsvoering kunnen ondersteunen.

Contacteer ons