Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Als deskundige op het gebied van olie- en gas kent SGS de risico's van werkzaamheden en onderhoudsactiviteiten in gevaarlijke omgevingen waar brandbare stoffen aanwezig kunnen zijn.

De behoefte aan gasvrij-inspecties

Of u nu periodiek onderhoud, hete of koude werkzaamheden of constructiewerk binnen tanks, leidingen, binnenschepen of vaartuigen uitvoert, de veiligheid van uw infrastructuur en personeel is van het allergrootste belang. Onze gasvrij-inspecties stellen uw personeel in staat om in een veilige omgeving te werken. Zij zorgen ervoor dat de status van alle afgesloten ruimtes correct beoordeeld en bewaakt wordt en dat een werkvergunning afgegeven kan worden als onderdeel van de standaard veiligheidsprocedures.

SGS verzorgt de deskundige supervisie van spoelactiviteiten en conditioneringen in voorbereiding op de belading en het gasvrij maken van tankers voor bulkvloeistoffen en chemische gas- en LNG-tankers. Deze supervisie omvat de nauwgezette bewaking van allle fysieke parameters zoals de zuurstof- en gasconcentraties, het dauwpunt, de drukwaarden en de temperatuur. Wij beheren bovendien alle aspecten van de uiteindelijke analyse en certificering van de atmosfeer in tanks om te bepalen of deze volgens de verplicht gestelde specificaties gespoeld of gasvrij gemaakt zijn.

Waarom SGS?

SGS is een wereldleider op het gebied van innovatieve oplossingen in alle segmenten van de olie- en gasindustrie. Onze unieke combinatie van lokale kennis en wereldwijde informatiebronnen is ongeëvenaard binnen de bedrijfstak. Deze helpt u om de efficiency te verbeteren, de risico's te beheersen en concurrentievoordelen te verwerven.

Ontdek hoe SGS u kan helpen om de veiligheid en efficiency van uw bedrijfsvoering te verbeteren door middel van inspecties en gasvrijverklaringen.