Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Organisaties die werkzaam zijn in de olie- en gasvoorzieningsketen moeten de ISO/TS 29001-kwaliteitsbeheersysteemnorm behalen. In een sector waarin veiligheid heel belangrijk is, is een onafhankelijke controle van de kwaliteit van uw producten en diensten, aan de hand van een ISO/TS 29001-certificering, het bewijs voor zowel klanten als belanghebbenden dat u kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

De ISO/TS 29001-norm is een uitbreiding van de internationaal erkende ISO 9001-kwaliteitsbeheersysteemnorm. Deze norm omvat bijkomende vereisten met de nadruk op de preventie van defecten en een lagere variatie en afval van de dienstverleners. De ISO/TS 29001-norm werd ontwikkeld als het rechtstreekse resultaat van een partnerschap tussen ISO en de internationale olie- en gasindustrie.

Met de hulp van de SGS-deskundigen op het vlak van de olie- en gasindustrie kan uw organisatie aanspraak maken op een ISO/TS 29001-certificering. We kunnen uw organisatie auditeren ten opzichte van deze norm als uw eerste certificering of, als u al over een ISO 9001-certificering beschikt, kunnen we de juiste audits plannen zodat u uw kwaliteitsbeheercertificering kunt upgraden.

ISO/TS 29001 met SGS implementeren, is het bewijs dat uw organisatie kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De norm omvat uw systemen en processen en bewijst dat u geeft om uw personeel en de mensen.

Een ISO/TS 29001-certificering kan ook een ISO 9001-certificering aan uw organisatie verlenen.

Werk samen met SGS voor een onafhankelijke evaluatie van uw kwaliteitsbeheersysteem ten opzichte van de ISO/TS 29001-norm.