Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Inspectie van booruitrustingen, boorpijpen en leidingen van SGS, voor de identificatie van defecten voordat deze ernstige schade veroorzaken, voor een probleemloze werking en beperking van de financiële risico's

Uw booruitrustingen, leidingen en buizen zijn gevoelig voor corrosie, scheuren, schade door derden en fabricagefouten. Onze inspecties van booruitrustingen, boorpijpen en buizen detecteren defecten en onderbrekingen voordat ze ernstige schade veroorzaken. Op deze manier verzekert u goede werking en beperkt u financiële risico's.

Waarom moet u inspecties van booruitrustingen, boorpijpen en leidingen gebruiken?

Wij streven naar het naleven van de normen van de olie- en gasindustrie en bieden daarvoor kosteneffectieve en professionele diensten om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installaties te verzekeren. Wij kunnen u helpen met:

  • Controle van de staat van uw uitrustingen, boorpijpen en leidingen
  • De detectie van interne en externe corrosie, kuiltjes, sneden, gutsen, wandverlies en vermoeidheidsslijtage voordat deze resulteren in ernstige schade. 
  • Controle van de operationele integriteit van uw uitrustingen, pijpen en olieveldbuizen en naleving verzekeren van de laatste reguleringen en normen.  
  • Veiligheidsbeheer op een kosteneffectieve manier via uitgebreide inspectie en risicobeoordeling  
  • Gebruik van de meest gepaste actie voor schade die niet op voorhand kan worden gedetecteerd
  • Voorspelling en vermijding van mogelijke fouten

Betrouwbare inspecties van booruitrustingen, boorpijpen en leidingen van een wereldleider

Als toonaangevende leverancier wereldwijd voor uitgebreide inspectie- en onderhoudsdiensten voor booruitrustingen, boorpijpen en olieleidingen, kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is.

Met meer dan 1000 voltooide projecten voor de olie- en gasindustrie, bieden wij ongeëvenaarde ervaring, deskundigheid, gespecialiseerde ingenieurs en technici, en wereldwijde middelen. Daarom zijn wij de beste keuze voor belangrijke operators en booraannemers wereldwijd.

Onze diensten omvatten:

  • Inspectie van booruitrusting
  • Inspecties van boorpijpen/leidingen
  • Niet-destructieve testtechnieken (NDT) 
  • Mobiele hardbanding

Neem vandaag nog contact met ons op om te weten hoe onze inspecties van uw booruitrustingen, boorpijpen en olieleidingen defecten kunnen identificeren voordat ze ernstige schade veroorzaken, voor een vlotte werking en beperking van de financiële risico's.