Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De diensten van SGS voor bebuisde boorputten - verhoog de productiviteit van uw boorput, van boorwerkzaamheden tot ontmanteling.

Om productief te blijven moet de staat van een boorput gedurende de gehele levenscyclus worden bewaakt. Met onze diensten voor bebuisde boorgaten beschikt u te allen tijde over relevante onderhoudsgegevens, alsook alle vereiste informatie voor het nemen van cruciale beslissingen.

Onze onafhankelijke wirelinediensten zijn uitermate praktisch, rendabel en flexibel. Deze diensten dekken de complete levensduur van de boorput, van gereedmaking tot productie en ontmanteling.

SGS biedt mechanische slicklinediensten voor de belangrijkste ingrepen aan uw boorput, evenals elektrische wirelinediensten die gegevens verzamelen en andere essentiële taken uitvoeren met behulp van geavanceerde technologie. Voor een optimale flexibiliteit en een verlaagde CO2-voetafdruk bieden we de slicklines/elektrische wirelines niet alleen als klassieke monofunctionele units aan, maar ook als modulaire units en units met tweeledig gebruik.

Door onze ruime ervaring in afgelegen werkgebieden en het werken onder zware omstandigheden, gecombineerd met een uitgebreid netwerk aan leveranciers, kunnen we aan al uw specifieke wensen voldoen en steeds de meest efficiënte oplossing voorzien. Al naar gelang het project en uw voorkeur, bieden we zowel interne als externe diensten.

SGS levert al ruim twintig jaar diensten voor bebuisde boorputten aan de olie- en gasindustrie in Australië en regio Azië-Stille Oceaan. We zijn inmiddels actief in zeven landen. We kunnen u helpen bij de gereedmaking, productie, ingrepen en ontmanteling.

Als toonaangevend leider in het leveren van diensten op het gebied van olie en gas beschikken wij over de juiste middelen om uw productiviteit te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor bebuisde boorgaten.