Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Onze elektrische wirelines staan garant voor het probleemloos uitvoeren van essentiële taken en het verkrijgen van cruciale informatie over uw boorput, zodat u efficiëntie en productiviteit kan verbeteren.

Een elektrische wireline is een zeer sterke mono-conductor kabel met elektrische aandrijving die in een boorput wordt neergelaten. Deze kabel kan materialen zoals explosieve ladingen in de boorput laten neerdalen, of u voorzien van readouts met belangrijke gegevens. Onze elektrische wirelines kan u gebruiken bij het uitvoeren van essentiële taken, of om noodzakelijke informatie te verzamelen wanneer u cruciale beslissingen moet nemen. Met onze wirelineoplossingen hebt u de technologie in handen om uw efficiëntie en productiviteit te verhogen, in welke markt dan ook.

Waarom kiezen voor de elektrische wirelines van SGS?

U kan onze elektrische wirelines op heel wat manieren inzetten, bijvoorbeeld:

  • Om buizen te perforeren aan de hand van verschillende technieken
  • Voor het risicobeheer van uw boorput, onder meer met betrekking tot cementering, diameter en dikte van de bebuizing, corrosiebeoordelingen en lekdetectie
  • Voor leidingherstellingen (explosieve, thermische en chemische methoden), zoals snijtechnieken voor buizen en slangen, het inzetten van perforatietangen en het loskoppelen van leidingen
  • Voor diensten met betrekking tot ingebruikname, ingrepen en ontmanteling
  • Om uw productielogs in SRO (service read out) of in memory mode te raadplegen, logboekregistratie van hoge temperaturen en hoge druk, data-interpretatie en analyse, boorputmonsters en neutron-onderzoek
  • Voor het maken van video-opnamen in uw boorput

Onze wirelines zijn geschikt voor gebruik in afgelegen gebieden en functioneren onder zware omstandigheden. Ingeval van problemen qua toegang of logistiek zorgen we voor op maat gemaakte apparatuur.

Onze gekwalificeerde experts kunnen werken met standaard software voor bebuisde boorputten. Zij kunnen de logboekgegevens juist interpreteren, zodat u uw data optimaal kan inzetten.

SGS levert zowel interne als externe diensten. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan leveranciers en hebben voor iedere klus de juiste tools in huis.

Ongeëvenaarde ervaring in het leveren van diensten aan de olie- en gasindustrie

Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering hebben wij uitgebreide ervaring in de olie- en gassector. We hebben zowel de middelen als de expertise om u van dienst te zijn met een heel scala aan upstream- en downstreamdiensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze elektrische wirelines diensten.