Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS biedt technische oplossingen, ondersteuning en advies voor alle soorten meetsystemen en al uw meet- en allocatiewensen.

Wij kunnen u helpen uw strategie op te stellen, te voldoen aan de regels en de beste productiepraktijken in te stellen om de opbrengsten en winst te maximaliseren.

SGS biedt meet-, ontwerp-, selectie- en verificatiediensten voor olie-, gas- en condensaatmeetsystemen. Met onze onzekerheidsstudies voor meters optimaliseren we de operaties en bieden we de verificatie dat de meetsystemen ontworpen en gebouwd zijn conform specifieke standaards en geschikt zijn voor hun doel.

We kunnen u helpen bij een brede reeks metingen, instrumenten, ijkingen en testen, waaronder koolwaterstofallocatie, ondersteuning van meetactiviteiten en emissiemetingen, zodat u direct kunt profiteren van besparingen via verbeterde raffiinaderijprocessen.

SGS biedt cursussen op het gebied van meting op alle niveau's van deskundigheid. Wilt u meer weten over onze meet- en allocatiediensten, lees dan verder of neem nu contact met ons op.