Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Voor nauwkeurige metingen moet ieder meetsysteem ontwikkeld zijn in conformiteit met de internationale normen en goede praktijken van de industrie.

Vandaag de dag is het, door de grote kapitaaluitgaven of lange doorloopperiode van apparatuur, van belang dat u zeker weet dat voor het ontwerp de 'geschiktheid voor het doel' overwogen wordt, voordat apparatuurontwerpen in productie gaan of overeenkomsten aangegaan worden.

Dor middel van onze praktische ervaring met projecten en operaties verlaagt u uw blootstelling aan risico's bij de ontwikkeling van meters en zorgt u dat uw meetsystemen in conformiteit zijn met uw wensen en verwachtingen. We kunnen u ook helpen bij het voldoen aan contractuele, nationale en internationale meetrichtlijnen en tegelijkertijd uw risico minimaliseren en opbrengsten maximaliseren.

Onafhankelijkheid is belangrijk

Omdat we niet afhankelijk zijn van apparatuurfabrikanten en niet deelnemen aan bureau-overeenkomsten bieden wij u de garantie dat onze controle niet commercieel bevooroordeeld is met betrekking tot geschiktheid voor een doel van een apparatuur of systeem. We voeren testen van fabrieks- en terreinacceptatie uit om onafhankelijk vast te stellen dat systeemconstructie en computerconfiguratie wordt bewaard tussen constructievoltooiing en opstarten op locatie. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onzze onderzoeksdiensten naar geschiktheid voor een doel.