Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS is toonaangevend leverancier van onafhankelijke certificering- en ontwerpcontrolediensten van derde partijen voor olie-, gas- en condensaatmeetsystemen.

Onze diensten voor metingontwerp, -selectie en -verificatie voegen aantoonbaar extra waarde toe aan uw projecten van conceptueel en Front End Engineering Designs (FEED) tot gedetailleerd ontwerp tot installatie, inbedrijfstelling en robuuste werking van systemen. We kunnen extra waarde toevoegen aan de productiefaciliteiten van onze klanten door te zorgen dat het juiste metertype geselecteerd is. We zorgen er vervolgens voor dat het correct geïnstalleerd wordt, werkt en onderhouden wordt, en correct geijkt is zodat u uw winstgevendheid kunt optimaliseren.

Ontwerpselectie en -controle

SGS biedt een reeks diensten waarmee u het beste meterontwerp ontvangt voor uw specifieke vereisten. Het selectieontwerp- en verificatieproces omvat fabrieksijkingen, ijkingen op locatie, verificatie op locatie, apparatuurtesten, audits en meterbeheer. Neem contact met ons op voor meer informatie over de selectie- en verificatiediensten van metingontwerpen.