Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De diensten van SGS voor de upstreamsector kunnen u helpen olie en aardgas te lokaliseren, analyseren en extraheren van onshore en offshorevelden.

Van verkenning, beoordeling en ontwikkeling tot productie en logistiek, wij bieden verschillende diensten en oplossingen voor de gehele stroomopwaartse sector.

Onder onze operationele meetondersteuningsdiensten vallen een brede reeks ijkings- en testdiensten van meetinstrumenten, waaronder meetijking en stroomtesten, ijken van enkele en multifasemeters, vaste master van mobiele volumetrische meetkloksystemen en ijking van secundaire en tertiaire meetinstrumenten. Wij bieden u ook getraind meetpersoneel dat u kan helpen bij uw reguliere ijking.

Diensten voor ondersteuning operationele metingen

In dit klimaat van stijgende eisen aan metingen biedt SGS een totaaloplossing voor fiscale en meetbeheercontracten. Onze diensten garanderen dat alle systemen gebruikt en onderhouden worden door experts die een volledige systeem- en producttraining ondergaan hebben om te zorgen dat meetproblemen de juiste prioriteit krijgen zonder dat ingeleverd hoeft te worden op integriteit of veiligheid. We bieden toegewijd personeel dat kennis heeft van alle disciplines. We beheren en gebruiken een brede reeks meetsysteemmiddelen namens operators over de hele wereld en bevinden ons daarom in een goede positie om uw bedrijf extra waarde te bieden en te voldoen aan uw eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze operationele meetondersteuningsdiensten.