Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS biedt een reeks vaste laboratoriumdiensten en analytische diensten op locatie voor al uw behoeften op het gebied van reservoir- en productievloeistofanalyse.

Wij gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en technologie die beschikbaar is en ons deskundig team zorgt ervoor dat u gegevens, informatie en ondersteuning ontvangt van de hoogste kwaliteit, waar en wanneer u deze nodig hebt.

Via onze uitgebreide upstreamlaboratoriumdiensten bieden we ook hulp bij het ontwerp en de inrichting van elk type laboratorium. Wat uw behoeften ook zijn, we werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw laboratorium zal voldoen op een kosteneffectieve en efficiënte manier.

Al onze laboratoria worden bemand door teams van hoogopgeleid en ervaren personeel, zowel vast als op locatie. Elk lid van elk laboratoriumteam werkt onder strikte veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen.

Waarom SGS?

Door met SGS te werken heeft u toegang tot complete en innovatieve oplossingen voor de verwerving, analyse en onafhankelijke kwaliteitscontrole van de productie en reservoirvloeistofmonsters. SGS biedt u actuele en onpartijdige gegevens zodat u zich kunt richten op het maximaliseren van uw productiepotentieel en uw winst. Neem contact op voor meer informatie over de reservoir- en productievloeistofanalyses van SGS.