Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Wij voeren analyse van reservoirvloeistofmonsters uit in vaste laboratoria tegen zeer scherpe prijzen d.m.v. de nieuwste en meest geavanceerde instrumenten en technologieën in de industrie.

Wij werken vanuit meer dan 650 laboratoria over de hele wereld, waar zeer hoog opgeleid en ervaren personeel werkt, dat werkt volgens strikte veiligheids- en kwaliteitscontrolerichtlijnen.

Onze vaste laboratoriumdiensten kunnen ongeëvenaarde, uitgebreide analyseonderzoeken van hoge kwaliteit bieden van ieder type reservoirvloeistof die niet alleen routine- en geavanceerde PVT-analyses bevatten, maar ook vele andere analytische vereisten. Als een productieproject in werking wordt gesteld, is de rol van het vaste laboratorium vaak essentieel om te zorgen voor voortdurend veilige activiteiten en conformiteit aan milieuregels, en om te controleren of de koolwaterstofsamenstelling veilig is voor verkoop en overdracht.

Aan de hand van onze vaste labdiensten kunt u geïnformeerde beslissingen nemen tijdens het gehele productieproces, wat betekent dat u uw operaties kunt optimaliseren om uw productiewinst te maximaliseren. Lees verder of neem nu contact met ons op voor de specifieke vaste labdiensten die we aanbieden.