Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Petroleumingenieurs, die moeten inspringen op een stijgende vraag, worden steeds uitgedaagd nieuwe en verbeterde technieken en strategieën te ontwikkelen voor koolwaterstofwinning.

Met de analytische en consultancyoplossingen van SGS voor verbeterde olieherwinning (EOR) kunt u de extractie van uw olie optimaliseren boven die herwinning door primaire en secundaire methoden.

We hebben gedegen kennis van geavanceerde, multidisciplinaire EOR-studies en via onze consultancydiensten kunnen we u uitgebreide informatie geven over uw reservoir en adviseren over de beste methode en deze aanpassen aan de specifieke condities van uw reservoir. Met de expertise en de begeleiding die wij bieden, kunt u de risico's en onzekerheden verkleinen bij het uitvoeren van een pilot en full field EOR-projectontwerpen. U kunt op SGS rekenen voor het hoogste ervaringsniveau, betrouwbare analytische resultaten en technische consultancydiensten voor al uw EOR-projecten.

SGS werkt met een complete reeks multidisciplinaire testfaciliteiten aangezien ieder reservoir en EOR-project unieke aspecten heeft. We optimaliseren de economische factoren van uw reservoir door gebruikmaking van ultramoderne laboratoriumuitrusting en -methoden om alle fases van uw EOR-project snel en effectief te kunnen karakteriseren, Het ervaren SGS-team heeft deelgenomen aan projecten over de hele wereld, zoals de North Slope in Alaska, gasverplaatsing in Venezolaanse olievelden met parallelle asfalteensedimentmetingen, CO2-opslag in Argentinië, oplosbaarheid/zwelling paralelle asfalteensedimenten in Algerije en complexe driefasenstudies van CO2-oplosbaarheid in het zuiden van de VS. Ons pakket EOR-studies omvat:

* chemische EOR (cEOR) en optimaliseren
* meerfasenstudies oplosbaarheid of zwellingstudies
* studies dunne tubemengbaarheid en niet mengbare verplaatsing
* voorwaartse en achterwaartse multicontactstudies
* gasherverdampingsstudies
* maatstudies (bijv. asfalteen + EOR)

Neem vandaag nog contact op voor verdere informatie over de analyseoplossingen die SGS voor uw EOR-project kan levere.