Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Als olie- en gasproducenten gedeelde productie- of transportfaciliteiten gebruiken, bestaat de eis netto koolwaterstoffen toe te wijzen tussen de gebruikers van de gedeelde faciliteiten.

SGS loopt voorop op het gebied van de ontwikkeling van allocatiesystemen en biedt ingebouwde vergelijking van staatberekeningen, gevoeligheidsanalyses, verliesposities en statistische analysepakketten. Deze allocatie wordt uitgevoerd conform de overeengekomen allocatieprocedures en is meestal gebaseerd op de kwaliteit en kwantiteit van koolwaterstoffen (plus water of andere contaminanten) die zijn toegevoegd aan de gedeelde faciliteiten. De hoeveelheden gemelde koolwaterstoffen kunnen gebruikt worden voor het berekenen van royalty-betalingen, betaalbare belastingen of het bepalen van productiviteit uit verschillende velden. Dit wordt vaak allocatiemeting genoemd en vindt plaats tijdens de dynamische meting.

Uitgebreide reeks diensten

SGS biedt een uitgebreide reeks diensten voor koolwaterstofallocatie, waaronder:

  • Opstellen van overeenkomsten
  • Allocatie van modellering
  • Blootstellingsanalyses
  • Banden met derde partij

Wij zorgen dat de gegevens van onze klanten nauwkeurig zijn, op tijd gerapporteerd worden en gekwalificeerd zijn door een onafhankelijke derde partij. Daarnaast garandeert SGS zowel uw partners en de regelgevende instellingen dat alle metingen en problemen met opbrengsten op professionele wijze afgehandeld worden.

Via onze meet- en laboratoriumdiensten kunnen we u bij elke stap van het proces bijstaan en garanderen dat alle metingen accuraat zijn en in overeenstemming met overeenkomsten en contracten en dat de winstgevendheid, opbrengsten en belastingen niet worden over- of onderschat. Onze precieze analyse en uitgebreide verslaggeving aan alle belanghebbenden zorgen dat uw organisatie aan alle verplichtingen kan voldoen en daarbij uw winst kunt beschermen. Bel SGS voor meer info over onze diensten voor koolwaterstofallocatie.