Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De analytische diensten van SGS op locatie bieden mobiele onderzoeks- en productielaboratoriumfaciliteiten en tests voor olie- en gasproductieprojecten.

Wij bieden zowel standaard als speciale analyses op tijd, op locatie, en op locaties van uw keuze, wat het mogelijk maakt snel belangrijke productiebeslissingen te nemen waardoor de winst gemaximaliseerd kan worden.

SGS biedt uiterst betrouwbare gegevens via onze deskundige service. De apparatuur en instrumenten die we gebruiken in onze mobiele laboratoria zijn gelijkwaardig aan de apparatuur in de meeste vaste laboratoria. Onze draagbare laboratoria kunnen op locatie worden bediend voor tests tijdens de booroperaties, vanaf een centrale basis aan de kust of als zelfstandige laboratoria op afgelegen locaties.

Al onze mobiele laboratoria-eenheden worden bemand door gecertificeerde SGS-chemici waardoor u de beste service krijgt en de meest betrouwbare gegevens. Er bestaat geen risico op kwaliteitsverlies van het monster tijdens transport en de verwerking is snel en efficiënt.

Onze laboratoria op locatie zijn volledig afgestemd op uw projecten en werken op aanvraag en volgens uw schema. Wilt u meer weten over onze analytische diensten op locatie, lees dan verder of neem contact met ons op.