Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Monsters zijn een essentieel onderdeel van het beslissingsproces.

Bij SGS weten we dat de verpakking en distributie van monsters een essentieel marketingmiddel is, en dat de kwaliteit van uw monster, hoe het gepresenteerd wordt en de leveringssnelheid vaak de sleutel zijn tot het winnen van nieuwe business.

Onze technologieën van topklasse voor het beheer van monsters met ongeëvenaarde aandacht voor detail zorgen dat uw monsters kostenefficiënt en precies op tijd verspreid worden, zodat u een goede eerste indruk kunt maken op nieuwe en bestaande klanten.

Monsteropslagfaciliteiten

SGS beheert strategisch gelegen chemische bemonsteringsdistributiecentra en kleinere monstersdienstsatellieten wereldwijd via het SGS-netwerk. Deze centra zijn bevoegd tot de opslag van zowel gevaarlijke en niet-gevaarlijke chemische substanties, inclusief ontvlambare, giftige of corrosieve producten en zijn uitgerust met herconditionerings-, verpakkings- en etiketteringsfaciliteiten.

Onze diensten omvatten een op maat gemaakt slim inventarissysteem dat ervoor zorgt dat de inventaris altijd maximaal is, wat betekent dat de voorraad monsters nooit op is en dat monsterafval (dat weggeworpen moet worden) tot een minimum beperkt is op de vervaldatum. Producten kunnen ook opgeslagen worden onder specifieke omstandigheden, zoals onder stikstof, in een omgeving met temperatuurregeling, gekoeld of verwarmd.

'Pick and pack-diensten' voor monsters

SGS biedt ook 'pick and pack-diensten' aan. Monsters worden op locatie van de klant verzameld en vervoerd naar de dichtstbijzijnde SGS-locatie waar de monsters correct verpakt, gedocumenteerd en gedistribueerd worden.

Orderuitvoering

Onze werknemers krijgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de snel veranderende transportwetgeving. Zij zorgen dat alle verzendingen verpakt, geëtiketteerd en gedocumenteerd worden in conformiteit met de toepasbare transportregels. Wij zorgen ervoor dat uw monsterorders soepel uitgevoerd worden, met snelle levertijden. De overgrote meerderheid van monsters worden binnen één werkdag vezonden. Tijdens het gehele verzendproces zijn de traceringsgegevens en de leveringsdetails beschikbaar voor onze klanten via een innovatieve tool op internet.

Ontdek hoe u met het ousourcen van uw monstermanagement aan SGS kunt voldoen aan alle wensen die u aan monsters stelt en veel geld kunt besparen.