Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS biedt geïntegreerde reservoir- en veldoplossingen gedurende de levenscyclus van het veld, waarin alle ondergrondse, bron- en facilitaire technische aspecten worden meegenomen van verkenning, ontwikkeling en productie tot verlating of opslag.

Onze deskundigheid omvat het hele scala van technologieën en vaardigheden en hebben we ervaring over de volledige asset life-cycle. Wij bieden ruime deskundigheid om verkenningen en evaluaties, veldbeoordelingen en -ontwikkelingen, productieoptimalisatie en overgave te ondersteunen.

We kunnen ook hulp bieden op het gebied van ondergrondse gasopslag (UGS) en koolstofopslag (CCS), activawaardegarantie en verbeterde oliewinning.

SGS biedt volledig geïntegreerde technische diensten. Onze kracht is gebaseerd op ons vermogen om de disciplines en deskundigheid van onze medewerkers te integreren in projectteams die betrouwbare resultaten leveren voor onze klanten. Deze oplossingen voegen waarde toe aan uw activa en geven uw organisatie een concurrentievoordeel. Ons team heeft meer dan 400 projecten uitgevoerd sinds 2001, van korte beoordelingen binnen een enkele discipline tot volledig geïntegreerde veldreviews, inclusief de planning en (her)ontwerp van de faciliteiten. SGS respecteert en erkent het belang van het beschermen van de vertrouwelijkheid van de klant in elke fase van het project. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.