Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS helpt u weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot het potentieel van uw reservoir, door het uitvoeren van multidisciplinaire reservoirbeoordelingen en ontwikkelingsdiensten om de risico's en kansen te identificeren, het onzekerheidsbereik te beoordelen en de economische ontwikkeling te optimaliseren.

Wij bieden een aanzienlijke deskundigheid op het gebied van seismische QC en interpretatie, geologische beoordelingen, kwantitatieve logbeoordelingen, reservoirkarakterisering, productiegeologie en statische geologische modellering d.m.v. een breed scala aan software en tools. Dynamische simulatie wordt gezien in de ruimste zin van het woord en is niet beperkt tot 2D- of 3D-modellering. In plaats daarvan passen we verschillende complementaire en analytische methoden toe om modelinput te leveren of om de kwaliteit van de resultaten van het model te controleren. Met onze geïntegreerde ontwikkelingsonderzoeken beoordelen we bestaande of potentiële ontwikkelingen en adviseren we over de toekomstige ontwikkelingsstrategie.

Alle studies worden uitgevoerd door hoog opgeleide multidisciplinaire teams. Elke studie wordt op maat ontworpen om op een optimale manier in te spelen op de doelstellingen en tijdlijnen van een individuele klant. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle onze reservoir- en veldoplossingen, beoordelingen en ontwikkelingsdiensten.