Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Het wordt steeds moeilijker om rendabele koolwaterstofreserves te bereiken. Voor kleinere, marginale velden moet u zeker weten dat u het beste plan van aanpak hebt om uw boor-CAPEX te optimaliseren.

Wij bieden een uitgebreide reeks studies voor boor- en completietechniek en productietechnologie voor het optimaliseren van uw project en het creëren van waarde door geschikte putten te boren die zijn gekoppeld aan de ondergrondse vereisten en de capaciteit en beperkingen van het oppervlak.

Onze teams hebben een uitgebreide ervaring in boor- en completietechniekontwerpen van complexe putten in verschillende geografische locaties. Wij helpen u bij specifieke onderwerpen als geraamteontwerp, cementontwerp, vloeistofontwerp boor- en completietechniek, OCTG-metallurgie, ondersteuning bij hydraulisch scheuren en geavanceerde geo-mechanica. Wij dekken het gehele spectrum, vanaf de basis van het ontwerp tot eindprogramma's en aflevering van de put. Ons team staat klaar om u tijdens de gehele onderneming te helpen.

Neem contact op met SGS voor meer informatie over hoe onze studies naar boor- en completietechniek voor u van voordeel kunnen zijn.