Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Petroleumingenieurs, die moeten inspringen op een stijgende vraag, worden steeds uitgedaagd nieuwe en verbeterde technieken en strategieën te ontwikkelen voor koolwaterstofwinning.

Met de analytische en consultancyoplossingen van SGS voor verbeterde olieherwinning (EOR) kunt u de extractie van uw olie optimaliseren boven die herwinning door primaire en secundaire methoden.

We hebben gedegen kennis van geavanceerde, multidisciplinaire EOR-studies en via onze consultancydiensten kunnen we u uitgebreide informatie geven over uw reservoir en adviseren over de beste methode en deze aanpassen aan de specifieke condities van uw reservoir. Met de expertise en de begeleiding die wij bieden, kunt u de risico's en onzekerheden verkleinen bij het uitvoeren van een pilot en full field EOR-projectontwerpen. U kunt op SGS rekenen voor het hoogste ervaringsniveau, betrouwbare analytische resultaten en technische consultancydiensten voor al uw EOR-projecten.

We maken gebruik van geavanceerde tests en techniek plus laboratoriumgegevens en veldstudies om een uitgebreide analyse van uw EOR-activiteiten te maken. Onze analyses stellen u in staat om uw EOR-programma te stroomlijnen en uw winningsactiviteiten te optimaliseren. Onze diensten omvatten screenen, definiëren, evalueren en plannen van EOR-projecten voor een breed gamma aan EOR-technieken:

* chemische EOR
* thermische EOR
* gasinjectie
* gasrecycling

Neem contact op voor verdere informatie over onze EOR-studies (Enhanced Oil Recovery = verbeterde oliewinning) en ingenieursdiensten.