Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

We hebben uitgebreide praktische kennnis van afzettingsbekken over de hele wereld en praktische ervaring met verkenning en evaluatie van processen. We bieden diensten die variëren van het screenen van één blok en haalbaarheidsonderzoeken tot grote beoordelingen van meerdere gebieden.

Hieronder kunnen vallen volledige interpretatie van seismische gegevens, evaluatie van vaargeulen, putinformatie, identificatie van prospects, deterministische en stochastische volumeberekeningen, onzekerheids- en gevoeligheidsanalyses, beoordeling van prospect en blok, en naar wens statische en dynamische reservoirvorming, ontwikkelingsscreening en technische kostenbeoordeling en economische analyse.

Het team van experts van SGS heeft kennis van verkenningsmiddelen en -software van derden en kan snel relevante risico's en mogelijkheden van alle afzettingsbekkens aan het licht brengen, zodat u een optimale kans van slagen hebt voor al uw verkenningsprojecten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze reservoir- en veldoplossingen, verkennings- en evaluatiediensten en hoe u daarvan kunt profiteren.