Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Een antwoord op specifieke problemen op het gebied van geophysica, geologie, petrofysica, reservoir, boren, voltooiings- en faciliteittechnologie kunnen gevonden worden door middel van gespecialiseerde studies.

Deze studies maken gewoonlijk uit van onze geïntegreerde workflow, maar kunnen ook los worden aangeboden in elke fase van het project. Dit kan zijn tijdens de verkennings-, waarderings-, ontwikkelings- of productiefase van de levensduur van de activa. De gespecialiseerde studieteams van SGS kunnen de ondersteuning en informatie bieden die nodig zijn voor u om uw koolwaterstofbronnen succesvol te kunnen winnen en ontwikkelen.

Onze reeks gespecialiseerde studiediensten bestrijkt alle technische aspecten die u mogelijk nodig hebt, van high-end seismische verwerking en inversie, tot de geologische modellering van gebroken reservoirs en van compositorische reservoirsimulatie tot het ontwerp van underbalanced boorprogramma's met multilateralen in dichte gasreservoirs en tot PVT-studies. Wij gebruiken onze deskundigheid om u te voorzien van geofysische diensten, geologiediensten m.b.t. productie en reservoir, petrofysische diensten en reservoirtechniekdiensten.

Ongeacht uw wensen, ons team van SGS-deskundigen heeft het juiste antwoord op uw vraag. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie over al onze speciale studiediensten en hoe deze u kunnen ondersteunen.