Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Geofysieke en seismische interpretatie wordt uitgevoerd als onderdeel van een algemene koolwaterstofhabitatstudie, waarbij geofysica (seismisch, gravimetrie, magnetisch), geologie en petrofysica volledig geïntegreerd zijn.

SGS omvat de gehele reeks geofysieke technologieën en vaardigheden en we hebben ervaring binnen de gehele levensduur van het veld.

Wij kunnen u helpen met al uw projecten, variërend van Greenfield-studies tot reservebepalingen. We halen een definitie en beoordeling voor koolwaterstof uit het potentieel van het bekken om u te kunnen ondersteunen met strategische landenitems en volledig gelicenseerde toepassingen.

Identificatie van prospect, beoordeling en veldontwikkeling

Identificatie van prospect en verschillende seismische kenmerkanalyses, amplitude versus offset-onderzoeken en inversieonderzoeken kunnen gebruikt worden voor het bepalen van volumetrisch bereik om zo de risico's van uw project te verlagen. SGS kan inversievolumes leveren van seismische gegevens en pre-stack dieptemigratie uitvoeren. Veel van de seismische interpretatiehandelingen die worden uitgevoerd zijn ter ondersteuning van veldontwikkeling en optimalisatieplannen. Geofysische diensten worden ook uitgevoerd als onderdeel van data room-controles, due diligence-onderzoeken en herbepalingen van reserves.

Aan de hand van volledige integratie van reservoirgeologie, petrofysica, reservoir-engineering en boor-engineering kunt u grote projecten binnen budget en op tijd afronden. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze geofysische diensten.