Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Er is een snel toenemende wereldwijde interesse in ondergrondse gasopslag (UGS) en de afvang en opslag van koolstof (CCS) waarvoor SGS u kan voorzien van oplossingen voor al uw potentiële opslageisen.

Ons hoog opgeleid personeel heeft aanzienlijke ervaring en deskundigheid in beide gebieden. Onze deskundigheid gaat verder dan de conventionele aanpak van stratigrafie en boren of voltooiingstechniek. Met onze hulp beschikt u over de juiste opslagfaciliteiten voor elk project.

Onze CCS-oplossingen omvatten CO2-afvang- en verwerkingsprocessen, de verwijderingsmethoden en korte-termijnmonitoring en extreem lange-termijnmonitoring. Bovendien kan onze kennis van Enhanced Oil Recovery (EOR) met betrekking tot CO2-injectie worden gebruikt om de levensduur van het veld mogelijk verder te optimaliseren en het CCS-project aantrekkelijker voor u te maken.

Bij UGS helpen we u met know-how bij uitgeputte velden en zoutgrotopslag. Onze deskundigheid op het gebied van geomechanische aspecten met betrekking tot bron-, reservoir- en dekgesteente-integriteit, en bron- en reservoirprestaties stelt u in staat een kosteneffectieve en efficiënte opslag te ontwikkelen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wat uw opslagvereisten ook zijn, het zeer bekwame en ervaren personeel van SGS gebruikt zijn deskundigheid in alle aspecten van gas- en koolstofopslag om u van de beste oplossingen te voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze UGC- en CCD-diensten.