Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS levert testoplossingen voor oppervlaktebronnen gebaseerd op uitgebreide praktijkervaring en een volledig begrip van de kenmerken van een bron, zodat de winstgevendheid en efficiency van uw bedrijfsactiviteiten gegarandeerd worden.

De gegevens van oppervlaktebrontests begeleiden u in uw procesoptimalisatie, wat uiteindelijk de productie van uw bron maximaliseert. De tests en de daarop volgende controles die worden uitgevoerd ter ondersteuning van de verkenning, ontwikkeling en productie van bronnen zijn van essentieel belang, zonder deze zou het niet mogelijk zijn om het potentieel vast te stellen van de olievelden die worden ontdekt. Tijdens het verkennen van nieuwe bronnen minimaliseert deze informatie de tijd die nodig is om de bronnen in gebruik te nemen.

Brontechnologie

SGS helpt u bij het ontwerpen van boorputtests, inclusief de uitrusting en inbedrijfstelling van laboratoria op locatie, kostenanalyse, acceptatietesten en kalibratie. Als het gaat om het interpreteren van de resultaten en het nemen van beslissingen op basis daarvan, de OGC data-interpretatiedienst van SGS biedt een follow-up proces, waarmee de diensten voor oppervlakteputtests uitgebreid worden van A-Z. Elk testpakket begint in de verkenningsfase en loopt door tot in de productiefase van de boorput, met een brede reeks opties m.b.t. secundaire gas-, olie- en waterbehandeling, waardoor snelle productie van nieuwe bronnen en velden mogelijk wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze testdiensten voor oppervlaktebronnen u kunnen ondersteunen.