Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Wire-line is een technologie die wordt gebruikt om meetapparatuur of instrumenten in een bron te laten zakken in het kader van broninterventies en reservoirbeoordelingen.

Slickline activiteiten vereisen onderhoud, zoals het verwijderen van was, kalk, zand en puinopbouw, het beëindigen van stroming en het instellen van hydraulische packers met behulp van afdichtingspluggen, gauge cutting, het zetten of verwijderen van plugs, het implementeren of verwijderen wireline, herbruikbare kleppen en memory logging van de down-hole logs met behulp van Memory Production Logging Tools (MPLT) en down-hole visie (door gebruik van camera's).

Het gebruik van SGS slickline-eenheden biedt u een verscheidenheid van putinterventiediensten en metingen die van essentieel belang zijn gedurende de tijd dat een bron in productie is. De slicklinediensten van SGS omvatten de bediening van glijbussen om de toegang tot bepaalde gebieden te openen en te sluiten en de vervanging van gasliftkleppen. Daarnaast kunnen ze de diepte van de put en putperforatie meten (met behulp van run gun-assemblages) en down-hole druk en temperaturen (met behulp van runmeters). Onze slickline-eenheden zijn getest en hebben hun bruikbaarheid bewezen en er worden momenteel vier eenheden ingezet in Papoea-Nieuw-Guinea en Australië en er zijn nog eens vijf in aanbouw. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.