Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Beloning

Als organisatie biedt SGS haar personeel een stabiele omgeving met volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Maar hoe zit het met de beloningen?

Medewerkers van SGS zijn verzekerd van een marktconform beloningsbeleid. Daarnaast bieden we een uitgebreide reeks zeer gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, die desalniettemin concurrerend en toepasselijk zijn voor de sector in kwestie. De hoogte van de beloning is afhankelijk van opgedane ervaring en het huidige kennisniveau. Een pensioenregeling en korting middels een collectieve ziektekostenverzekering maken deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Prestatie

De mate waarin medewerkers een bijdrage leveren aan het succes van SGS kan afhankelijk van de functie beloond worden in de vorm van een variabele prestatiebeloning.

Flexibiliteit

In een globaliserende wereld vraagt de aard van onze activiteiten om flexibiliteit in ons werk. Steeds meer wordt er gewerkt met flexibele tijden, in ploegendiensten en met expats. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat SGS succesvol kan blijven.

Persoonlijke ontwikkeling

Het is van essentieel belang dat we binnen SGS vaardigheden en kennis ontwikkelen, talent stimuleren en iedereen prettige werkomstandigheden bieden. Op deze manier bevorderen we onze bedrijfscultuur en werken we aan een duurzame toekomst.

HR-beleid

Vertrouwen en integriteit zijn fundamenteel binnen SGS en spelen een belangrijke rol in ons HR-beleid. Hier staan de rechten van het personeel en veilige werkomstandigheden voorop. Hiertoe hanteren we hoge normen en gaan net een stapje verder dan de wet vereist. Niet alleen gaan we ervan uit dat al onze medewerkers zich hier aan houden, ook verwachten we dat onze business partners dezelfde waarden hanteren.