Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

WEES 100% JEZELF. Je bent nieuwsgierig. Je blijft graag bijleren. Je bent klaar om te groeien.

Hier bij SGS kun je 100% jezelf zijn. We hebben een open cultuur waarin we jou aanmoedigen om je grootste ambities waar te maken, net zoveel passie in je werk te leggen als ons, en jezelf elke dag te blijven ontwikkelen.

Een loopbaan bij SGS betekent boeiende carrièrekansen, werken met moderne technologieën en contact maken met mensen over de hele wereld. We geloven in onze medewerkers en bieden hen de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedereen de juiste middelen krijgt om zijn vaardigheden te ontwikkelen en kennis te vergroten.

WEES 100% JEZELF

Een paar termen beschrijven waar SGS voor staat. De passie en betrokkenheid waarmee we ons werk uitvoeren. De precisie en nauwkeurigheid die aan de basis ligt van onze activiteiten. De compromisloze hoge normen die nodig zijn in onze industrie. De verantwoordelijkheid die gepaard gaat met onze cruciale rol in projecten die een invloed hebben op miljoenen mensenlevens. De immense omvang van onze internationale activiteiten. De noodzaak aan absoluut vertrouwen van onze klanten en volledige openheid tussen al onze teams. Het verlangen om ons bedrijf te doen evolueren en innoveren. Onze inspanningen om de ontwikkeling van onze werknemers te ondersteunen. De expertise en ervaring die we kunnen aanbieden als 's werelds meest toonaangevend inspectie-, controle-, analyse- en certificeringsbedrijf.

Innovatief en ondernemend

Je wordt lid van een internationaal netwerk dat erg begaan is met zijn medewerkers. Het is voor onze onderneming essentieel om innovatief en vooruitstrevend te blijven. Daarom moedigen we ondernemerschap aan bij al onze werknemers. Bij ons kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en dingen uitproberen die je nog nooit eerder hebt geprobeerd.

We geven iedereen de kans om ons bedrijf te doen groeien en innoveren en we beloven er alles aan te doen opdat jij al je talenten volledig kunt ontplooien. Als internationale, toonaangevende en gerespecteerde organisatie zetten we ons 100% in voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

Ontdek hoe onze jonge medewerkers het werken bij SGS ervaren.

Ralph Alfred Aguilar
Ralph Alfred Aguilar
Laboratory Analyst
Mariana Da Matta
Mariana Da Matta
Execution Analyst
Matthew McGarrity
Matthew McGarrity
Technical Manager