Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Toezicht op vreemde valuta van SGS - effectief toezicht op vreemde valuta met ons Computerised Export Payment Exchange Control System (CEPECS) om banken en belanghebbenden samen te brengen in een elektronisch, papierloos internet-platform.

Een real-time toezichtsysteem op vreemde valuta is een zeer doelmatige tool in een steeds complexere markt. Een papierloze omgeving stelt alle relevante belanghebbenden in staat om samen te werken in een real-time netwerkgemeenschap, zodat de banken en hun klanten toezicht en controle kunnen houden op/over hun producten, exportdocumenten kunnen versturen en snel kunnen antwoorden op onregelmatigheden.  

Een toezichtsysteem voor vreemde valuta biedt:

  • Banken de mogelijkheid om de processtroom te beheersen, toezicht te houden op de repatriëring van fondsen en vreemde valuta-rekeningen (FCDA's) met behulp van een web-interface
  • Regelgevende instanties de mogelijkheid om elektronische indiening van documenten te bekijken voordat ze voor export op grensposten zijn aanbeland
  • Real-time toezicht en traceren van alle indieningen
  • Betere naleving van de normen en op maat gemaakte, accurate rapportagemogelijkheden.
  • Ondersteuning van audit- en onderzoeksteams en verbeterde doelmatigheid door een snelle responstijd

SGS-deskundigen hebben ervaring met het toezicht op vreemde valuta overal ter wereld en ons gecomputeriseerde toezichtsysteem voor export betalingen (Computerized Export Payment Exchange Control System of CEPECS) kan in verschillende landen worden gebruikt, zodat belanghebbenden in het exportproces worden samengebracht binnen een communicatieplatform. De CEPECS-infrastructuur kan meerdere projecten ondersteunen en biedt de mogelijkheid om verschillende databases in het systeem aan te maken en te gebruiken.

Het SGS CEPECS-systeem biedt u de zekerheid van goed toezicht op vreemde valuta. Het doelmatige systeem voorkomt fouten en bespaart tijd. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.