Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Aid Monitoring Services van SGS – maximaliseer de impact van uw organisatie, ook met beperkte middelen.

Of u nu een NGO, stichting of donor bent, u staat voor de uitdaging om een zo groot mogelijke impact te maken ondanks uw beperkte middelen. Om optimaal gebruik te maken van de middelen waarover u beschikt, moet u de efficiëntie van uw werking garanderen en het risico op verkeerde toewijzing en oneigenlijk gebruik verminderen. Onze Aid Monitoring Services stellen u in staat om de activiteiten binnen uw organisatie bij te houden, zodat u snel corrigerende maatregelen kunt nemen wanneer dat nodig is.

Waarom kiezen voor de Aid Monitoring Services van SGS?

Onze lokale experts kunnen uw activiteiten op willekeurige of regelmatige basis controleren, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om de vooruitgang te volgen. Onze experts brengen u niet alleen op de hoogte van de internationale best practices, maar informeren u ook over lokale gebruiken en toepasselijke wetten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw activiteiten voldoen aan zowel de wettelijke als de culturele verwachtingen. Wij creëren op maat gemaakte monitoringinterventies op basis van uw unieke omgeving, de normen van uw organisatie en de risico's die u bereid bent te nemen. We houden rekening met de activiteiten die u wilt voorstellen, de stakeholders die betrokken zijn bij uw hulp- en ontwikkelingsketen en de resultaten die u wilt bereiken.

We bieden:

  • Controle bij de inkoop
  • Lokale monitoring van projecten en resultaten
  • Datavergaring en onderzoek van begunstigden
  • Verbeterde controle over uw supply chain
  • Verlaagd risico op misbruik, fraude, corruptie
  • Praktische manieren om de efficiëntie en de verhouding tussen kosten en prestaties te verbeteren
  • One-stop-shop voor toegang tot alle vereiste test-, controle- en certificeringsdiensten, inclusief het testen van vaccins, monsternames van bouwmateriaal, toezicht op het laden en lossen en ISO-audits

De partner waarop u kunt vertrouwen

Als 's werelds meest toonaangevende organisatie op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering staan wij bekend als de benchmark voor kwaliteit en integriteit en als een bedrijf dat altijd zijn verantwoordelijkheid neemt. Wij staan achter u in uw zoektocht naar continue verbetering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.