Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Portaalsitediensten voor NGO's – verhoog de zichtbaarheid, transparantie en verantwoordelijkheid, met betrokkenheid van de gemeenschap.

NGO's zijn afhankelijk van donaties en middelen van het grote publiek. Te weinig informatie over hun bijdrage aan de samenleving, in combinatie met een gebrek aan verantwoordingsplicht, kan het voor NGO's moeilijk maken om het vertrouwen van het publiek te winnen. Onze portaalsitediensten bieden een onafhankelijke kwaliteitswaarborging voor overheidsinstellingen die verantwoordelijk zijn voor de NGO-sector, NGO-koepelorganisaties en websites voor fondsenwerving. Onze diensten leiden tot een grotere betrokkenheid van de gemeenschap en meer financiële steun voor NGO's door het vertrouwen te vergroten.

Waarom kiezen voor de NGO-portaalsitediensten van SGS?

Een portaalsite die onafhankelijk wordt gecontroleerd aan de hand van consistente en transparante normen biedt NGO's gelijke kansen om de aandacht te trekken en mee te dingen naar financiering. Het is een eenvoudige, veilige en overtuigende manier voor donoren om lokale NGO's te vinden die ze financieel willen steunen. Donoren kunnen erop vertrouwen dat de organisaties op het platform zich houden aan strikte principes van verantwoordingsplicht en transparantie. Een eerlijke en transparante vergelijking van NGO's helpt de lokale NGO's om de broodnodige middelen op te halen en versterkt tegelijkertijd de reputatie van de sector in zijn geheel. 

We bieden:

  • Ontwerp en ontwikkeling van een aangepaste NGO-portaalsite
  • Aangepaste 'matchmaking' om donoren en lokale NGO's bij elkaar te brengen
  • Ontwerp en ontwikkeling van passende kaders voor kwaliteitsborging
  • Beloningen voor continue verbetering van de verantwoordingsplicht
  • IT-ondersteuning, inclusief ondersteuning bij online betalingen
  • Extra diensten, zoals onafhankelijke monitoring van NGO-projecten

Deskundige dienstverlening voor NGO's

Als 's werelds meest toonaangevende inspectie-, controle-, test- en certificeringsbedrijf dat al tientallen jaren samenwerkt met het grote publiek en met non-profitorganisaties, kijken we ernaar uit om de bloeiende NGO-sector te ondersteunen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.