Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Begeleidende scannerdienstverlening van SGS - een uitgebreid aanbod van diensten als aanvulling en verbetering van uw scannerdiensten: van audits en certificering tot analyse op afstand.

Ter verbetering van onze Border Security Services bieden wij een reeks diensten aan als aanvulling op uw scannerexploitatie, zoals audits en certificeringen, het opstellen en beheren van risicoprofielen, scannerfilters en analyse op afstand.

Het SGS-certificeringskeurmerk

Omdat de veiligheidseisen en kwaliteitsverwachtingen bijna dagelijks strenger worden, dient u aan te tonen dat uw apparatuur aan de internationale standaarden voldoet. Ons wereldwijde netwerk van kantoren en geaccrediteerde laboratoria biedt de zekerheid die u nodig heeft door het auditeren en certificeren van uw apparatuur zodat deze voldoet aan de regelgeving.

Wij bieden uitgebreide certificeringsdiensten in verschillende markten en geografische regio's. Onze SGS-certificeringskeurmerken worden wereldwijd erkend als bewijs voor de naleving van internationale richtlijnen, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij zijn een zichtbaar teken van consistente productie en performance, kwaliteit en onafhankelijke controle door een gerespecteerde certificeringsorganisatie. 

Het SGS-certificeringskeurmerk omvat:

  • Certificering van de scannerperformance: evaluatie en certificering van de specificaties van uw apparatuur op basis van een aantal vooraf gedefinieerde testprocedures.
  • Certificaat stralingsveiligheid:certificering van de conformiteit van uw apparatuur op basis van ICRP-aanbevelingen, IAEA-richtlijnen, EU-richtlijnen en VS-standaarden.

Via ons wereldwijde netwerk van kantoren en laboratoria, kunnen wij u een breed aanbod van andere industriële test- en certificeringskeurmerken op basis van lokale of internationale normen als ISO, CSA, IEC, IP, Code en CE bieden.

Neem contact met ons op om te ervaren hoe onze scanneraudits en -certificeringen u kunnen helpen om uw apparatuur op een optimaal niveau te houden.

Opstelling van risicoprofielen

De besluitvorming over een lading; of deze door de scanner moet, fysiek onderzocht moet worden of ‘groen licht’ krijgt, kan aanzienlijke vertragingen in de verzending opleveren. De gespecialiseerde SGS-softwaretool SGS Profiler® kan u helpen om hierover binnen enkele seconden veilige beslissingen te nemen.

SGS Profiler is een volledig geautomatiseerde tool die met hoge snelheid transactiegerelateerde informatie analyseert. Met behulp van risico-informatie over handelsentiteiten (lokaal en internationaal), goederen, leveringsbronnen en vervoersmodi, vergelijkt SGS Profiler ladingdetails en risicowaarden om een geautomatiseerde risicoanalyse en instructies voor een adequate interventie te genereren. Met deze informatie kan uw team in de haven een gefundeerde beslissing nemen met betrekking tot het plaatsvinden van niet-fysieke inspecties en het verrichten van verder onderzoek.  

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe SGS Profiler uw scannerdiensten kan verbeteren.

Scannerfilter

Niet alle scanners bieden dezelfde prestatieniveaus. Wanneer de dichtheid van de lading boven of onder het penetratievermogen van uw scanner ligt, zullen de scannerbeelden matig zijn.

Om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten heeft het SGS-team een scannerfilter ontwikkeld dat precies berekent welke zendingen geschikt zijn voor uw scanner. Daartoe wordt de dichtheid van verschillende typen ladingen vergeleken met het geïnstalleerde vermogen van de scanner. 

Neem contact met ons op om te ervaren hoe u een SGS-scannerfilter in uw operationele diensten kunt integreren en gebruiken.

Analyse op afstand

Door de nieuwste inspectie- en communicatietechnologieën te combineren, hebben wij een dienst ontwikkeld die overheden, douane-organisaties en nationale autoriteiten de mogelijkheid biedt om op afstand radiografische beelden van goederen en containers in scanfaciliteiten te bekijken.

Ontdek hoe analyses op afstand uw procedures op het punt van bestemming kunnen verbeteren en beveiliging ten goede komen.