Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Supply chain security training van SGS – een breed gamma aan cursussen met betrekking tot de beveiliging van de leveringsketen.

Onze trainingen geven een inzicht in het doel en de vereisten van ISO 28000 met betrekking tot uw Supply Chain Security Management Systems (SCSMS). We helpen u tevens om de principes te begrijpen van het Amerikaanse programma Customs-Trade Partnership Against Terrorism (CTPAT).

Onze trainingen in supply chain security kunnen worden afgestemd op ieder vaardigheidsniveau. Dat loopt uiteen van een fundamentele kennis en inzicht tot geavanceerde auditorvaardigheden voor medewerkers die zich bezighouden met het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van veiligheidsbeheersystemen.

Waarom training in supply chain security van SGS?

Als expert op het gebied van trainingen in het specifieke veld van supply chain security bieden wij u gedegen ervaring op het gebied van beheersystemen en een mondiaal netwerk van gekwalificeerde deskundigen. We bieden toegang tot de best practices die helpen uw SCSMS-processen doorlopend te verbeteren. Met onze unieke mix van ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen en ontdek hoe u en uw organisatie hiervan kunnen profiteren.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.