Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Inbedrijfstellingdiensten en -management van SGS - effectieve inbedrijfstelling van industriële installaties, vanaf de planning tot en met de operationele fase.

Een effectief inbedrijfstelling-management is van essentiëel belang voor het succesvol en tijdig voltooien van uw industriële installatie. Onze inbedrijfstellingdiensten en -management bieden u een effectieve ondersteuning voor de realisatie van uw industriële installatie, vanaf de planningsfase tot en met de operationele fase.

Waarom kiezen voor inbedrijfstellingdiensten en -management van SGS?

Wij bieden u zeer ervaren personeel, beproefde apparatuur en systemen plus een bewezen track-record op het gebied van succesvolle inbedrijfstelling van industriële installaties. Bovendien blijft uw situatie steeds transparant dankzij onze speciaal ontwikkelde software voor inbedrijfstelling-management, die u cruciale informatie verschaft op het moment dat u die het meest nodig heeft.

Onze inbedrijfstellingdiensten en -management bieden u:

 • Een effectief ondersteuningssysteem, met ervaren personeel en beproefde technologie en systemen voor de realisatie van uw installatie, vanaf de planning tot en met de operationele fase
 • Het meest effectieve traject naar de operationele fase van uw installatie
 • Nauwkeurige en up-to-date informatie voor uw dagelijkse vergaderingen
 • Nauwkeurige meetbulletins.
 • Doeltreffend beheer van vitale projectdocumenten, zoals datasheets en certificaten
 • Opbouw van blijvende waardevolle vaardigheden en kennis in verband met de overdracht van zorg, gezag en beheer door ons inbedrijfstelling-management team, dit in nauwe samenwerking met uw medewerkers

Ongeëvenaarde ervaring wat betreft de inbedrijfstelling van industriële installaties over de hele wereld

Wij bieden u de kennis en expertise van een netwerk van meer dan 1.000 vestigingen wereldwijd. Daarom kunnen wij u ongeëvenaarde mogelijkheden bieden tot inbedrijfstelling van industriële installaties in alle domeinen, in alle fases en in alle landen van de wereld.

Wij zorgen voor alle nodige tests om uw installatie van de constructie fase naar de operationele fase te brengen. Onze beproefde methode richt zich op instrumentatie, elektrische en mechanische voorzieningen/VVS, veiligheid, telecommunicatie en leidingen, en de inbedrijfstelling van uw installatie vindt plaats in vijf stappen:

 1. Planning en engineering
 2. Conditionering en conservering
 3. Inbedrijfstelling
 4. Opstarten
 5. Geassisteerde exploitatie

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze inbedrijfstellingdiensten en -management uw industriële installatie met succes kunnen begeleiden, vanaf de planning tot en met de operationele fase.